Menu

Redactie TIP: Weekendje Shoppen in Limburg

Zin in een weekendje weg of een nachtje wegdromen en gezellig shoppen met vriendinnen? Dan past dit Shop till you drop arrangement bij u! U slaapt een nachtje in een kasteel en kunt uitgebreid gaan shoppen in het outlet center in Roermond.

Overnachten
Overnachten bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck is wel heel bijzonder. In de kasteelhoeve, op zo’n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons themasuites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de “Baron de Ravillesuite” in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op Landgoed Kasteel Daelenbroeck is gegarandeerd geslaagd!

Roerdalen, een natuurlijk stukje Midden-Limburg
Landgoed Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de prachtige gemeente Roerdalen. Het het waterrijke, cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen.Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Shopweekend Limburg

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit uitje heeft een gemiddelde van 9,0!
“Heel mooi arrangement, grote gezellige hotelkamer in een heel rustig en mooi gelegen kasteel. Drie gangen diner was echt lekker en verzorgd. Wij komen terug!”
Anoniem geeft een 10.

“Prima ontvangst, lekker eten en uitstekende kamer, deze mocht zelfs wat kleiner zijn 🙂 Een “shopping-tas” zou mss wel leuk geweest zijn om te krijgen bij dit arrangementen. We moesten wel zelf achter ons gratis parking ticket en een extra discount vragen.”
Caroline van Hamel geeft een 8.

“Het was helemaal perfect,aan alles was gedacht.We zijn erg tevreden vooral de gastvrijheid en de service.”
Jeanne Rademakers geeft een 9.

Wilt u ook genieten van een Weekendje Shoppen in Limburg?