Menu

Nieuw: 3=2 Midweek Special in Valkenburg

Kom voordelig genieten in Valkenburg. Tijdens de midweken geniet u nu 3 nachten voor de prijs van 2. Dit gastvrije familiehotel is gelegen aan de rand van het centrum, een ideale basis voor diverse uitstapjes.

Het restaurant
Dagelijks verse producten zijn natuurlijk vanzelfsprekend en of u nu voor onze specialiteiten kiest of “gewoon” een varkenshaasje of biefstuk, kwaliteit staat voorop.

Ons compleet vernieuwde restaurant is uitstekend geschikt voor grote groepen.
Het restaurant is geheel rookvrij, in onze bar hebben wij een speciale rokers kamer. Er word rekening gehouden met dieet wensen.

Valkenburg

Faciliteiten
Drink uw kopje koffie lekker bij de openhaard. Het goede leven smaakt naar meer. Zeker in ons gezellige restaurant waar u als gast niet alleen de aandacht krijgt die u verdient maar waar u ook kunt genieten van de kwaliteiten van onze chef. De kaart biedt creatieve culinaire gerechten en de wijnen zijn verrassend.

Door de markante ligging, de achterzijde grenst aan het heuvel-land, bestaat de mogelijkheid te genieten op één van de rustgevende terrassen.

Natuurlijk verhuren wij fietsen voor de vele uitgestippelde routes. Alle bezienswaardigheden liggen op loop afstaand en het treinstation en bus opstapplaats zijn binnen 10 minuten te voet te bereiken. Hotel Riche beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Wilt u ook lekker genieten van een 3=2 Midweek Special in Valkenburg?