Menu

TOP 3: Weekendje Limburg met de Kids

In Limburg kunt u erg divers genieten, zeker met de kids. Wat denkt u van een weekendje weg met de KIDS FOR FREE, of lekker grotbiken in de Grotten van Valkenburg? Stoer zeg!

Wilt u ook eens lekker genieten van een Familieweekend met de Kids in Limburg? Even lekker ertussenuit en een bezoek brengen aan GaiaZOO.

GaiaZOO
GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds 4 keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2014 gekroond tot ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland’. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

Toch liever gewoon lekker bijkomen met de kids in het hotel en lekker niks doen? Ook dat kan! Genieten met de Kids in het zwembad van het hotel om ’s avonds aan te schuiven in het restaurant en te genieten van een heerlijk diner. Heerlijk toch, dat alles geregeld is voor u en u nergens meer aan hoeft te denken?

Bekijk nu onze TOP 3 en boek ook een Weekendje Limburg met de Kids:

  1. GaiaZOO familie arrangement in Zuid-Limburg
  2. Familie Arrangement in Valkenburg, kinderen gratis!
  3. Familie voordeelarrangement – Kinderen GRATIS!

Uiteraard is ons aanbod groot in Limburg en uit met de Kinderen. Bent u benieuwd wat er nog meer te doen is in Limburg met Kinderen?

Boek snel en profiteer van deze leuke aanbiedingen!

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl