Menu

Nieuw: Wellnessaanbieding in Limburg

Een heerlijke dag genieten in Wellness Sittard. U kunt de gehele dag gebruiken maken van alle faciliteiten en u sluit de dag of met een heerlijke gezonde maaltijdsalade of en pastagerecht.

Compleet ontspannen in Midden Limburg
Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Wellness Sittard. Een compleet complex op het gebied van wellness, beauty, vitaliteit en gastvrijheid. Op de hoogste etage bevindt zich Wellness Sittard, een luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijke dag ontspanning.

Ontspannen en dineren
Door het complete concept van Wellness Sittard kunt u een heerlijke dag genieten en ontspannen samen met uw partner, moeder, dochter of lekker met vriendinnen.

U vindt er o.a. een panoramasauna, infraroodsauna. Ook ontbreekt een stoombad kruidenbad, binnen en buitenzwembad, whirlpool, voetenbad en een restaurant niet. Verder kunt u gebruik maken van diverse afkoelzones, rasul, cocoon rustruimte en diverse opgietingen.

Wellnessweekend Limburg

Uw beautydag
U wordt ontvangen met een gezonde vruchtensmoothie daarna zal de gastvrouw u een rondleiding geven langs de diverse faciliteiten. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende faciliteiten, deelnemen aan de diverse opgietingen en vrij gebruik maken van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo.

Als afsluiting geniet u nog van een lekkere maaltijdsalade of een pastagerecht.

Wilt u ook genieten van een Wellnessaanbieding in Limburg?