Menu

Review TIP: Vier Kerst op een Château in Limburg

In het Noord-Limburgse Baarlo vindt u aan de bosrand een historisch Château. Een verblijf hier is al een feest op zich. Vier de kerstdagen lekker buiten de deur en beleef hier een onvergetelijke kerst.

Het Hotel/Landgoed – Proeft de bijzondere en verrassende sfeer
In het Château proeft u een bijzondere en verrassende sfeer die is ontstaan door een perfecte combinatie tussen de jarenlange geschiedenis en de moderne elementen die zijn toegevoegd na de recente restauratie. De kunst die u in en rondom het hotel aantreft, zorgt voor een grote toegevoegde waarde. De kunst wordt geheel verzorgd door Art Center De Raay.

De kamers – Beeldschoon en comfortabel
De prachtige en uniek ingerichte hotelkamers beloven een uitstekende nachtrust. Maak zelf uw keuze of u verblijft in een van onze uniek ingerichte kunstkamers, luxe suites of toch liever in een kasteelkamer?

Programma – Kerst vieren zoals kerst hoort te zijn!
Vier de Kerst in een van de meest bijzondere hotels van Nederland. Luxe, ambiance en kunst staan centraal in dit authentieke kasteelhotel aan de rand van de bossen in Baarlo. Hier proeft u een bijzondere en verrassende sfeer door een perfecte combinatie van jarenlange geschieden en moderne elementen.

Op culinair gebied zwaait chef-kok Dylan van Hirtum de scepter. Samen met zijn keukenbrigade staat hij garant voor culinaire kunstwerken die u in de glazen Wintertuin mag ontdekken. ’s Nachts droomt u weg in één van de uniek ingerichte kunstkamers, luxe suites of kasteelkamers.

Wilt u Kerst vieren zoals Kerst hoort te zijn? Dit unieke kasteel dat oorspronkelijk gebouwd is in 1236, opent 24 december haar deuren voor u met een geweldig kerstarrangement.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“We hebben een geweldige tijd gehad. Arrangement is goed. Kamers zijn top (beoordeeld op de luxe kamers) Eten is fantastisch. Personeel is bijzonder vriendelijk en de omgeving is heerlijk om een frisse neus te halen in de bossen. De tijd was te kort!”
M. Reijnen geeft een 10!

Benieuwd naar het volledige programma van het Kerstarrangement op een Chateau in Limburg?