Menu

Seizoensaanbieding: Weekendje Weg in Valkenburg

Lekker fietsen, wandelen of gewoon genieten in het schitterende natuurgebied Heuvelland in het Limburgse land. Boek nu dit seizoensarrangement en laat u verwennen in het gastvrije 4-sterren hotel.

Genieten in alle seizoenen in Valkenburg
In het hartje van Valkenburg aan de Geul vindt u ons gastvrije familiehotel. Uniek gelegen in een oase van groen en rust. Temidden van groene heuvels en het bruisende stadje Valkenburg aan de Geul bieden wij u 55 comfortabele kamers. De sfeer is hartelijk en gastvrij.

De omgeving van Valkenburg
Als oudste toeristenplaats van Nederland is Valkenburg de plaats bij uitstek om heerlijk te vertoeven. De indrukwekkende kasteelruïne en het vele natuurschoon in de omgeving zorgen voor een geweldig verblijf. Wandelen door de groene heuvels of het gezellige Valkenburg behoort tot de mogelijkheden. De Geul en historische gebouwen typeren het straat beeld. Natuurlijk verhuren wij fietsen voor de vele uitgestippelde routes.

Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand en het treinstation en bus opstapplaats zijn binnen 10 minuten te voet te bereiken. Hotel Riche beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Valkenburg aan de Geul

Valkenburg aan de Geul

Valkenburg
Helemaal in het zuiden van Limburg ligt het toeristische oude vestingplaatsje Valkenburg. Valkenburg is gelegen in een authentieke kastelenrijke omgeving, in een gezellig centrum. Naast tal van bezienswaardigheden als de Grendel- en Berkelpoort, een kasteelruïne uit de 12e eeuw en een Romaanse kerk uit de 13e eeuw is er nog veel meer te beleven. Een casino, Catacomben, de Fluweelengrot, de gemeentegrot, de Prehistorische Monstergrot, de Steenkolenmijn en een kabelbaan/rodelbaan zorgen ervoor dat zowel jong als oud zich niet hoeft te vervelen.

Bent u benieuwd geworden naar de WeekendAanbieding van deze week: Weekendje genieten in alle seizoenen in Valkenburg?