Menu

Tip van de Redactie: Vier een bijzondere Kerst in Limburg

Wilt u Kerst vieren zoals Kerst hoort te zijn? Dit unieke kasteel dat oorspronkelijk gebouwd is in 1236, opent de deuren voor u met een geweldig kerstarrangement.

Kerstarrangement in een echt kasteel
Vier de Kerst in een van de meest bijzondere hotels van Nederland. Luxe, ambiance en kunst staan centraal in dit authentieke kasteelhotel aan de rand van de bossen in Baarlo. Hier proeft u een bijzondere en verrassende sfeer door een perfecte combinatie van jarenlange geschieden en moderne elementen. Op culinair gebied zwaait chef-kok Dylan van Hirtum de scepter. Samen met zijn keukenbrigade staat hij garant voor culinaire kunstwerken die u in de glazen Wintertuin mag ontdekken. ’s Nachts droomt u weg in één van de uniek ingerichte kunstkamers, luxe suites of kasteelkamers.

Wilt u Kerst vieren zoals Kerst hoort te zijn? Dit unieke kasteel dat oorspronkelijk gebouwd is in 1236, opent de deuren voor u met een geweldig kerstarrangement.

Proef de bijzondere en verrassende sfeer
In het Château proeft u een bijzondere en verrassende sfeer die is ontstaan door een perfecte combinatie tussen de jarenlange geschiedenis en de moderne elementen die zijn toegevoegd na de recente restauratie. De kunst die u in en rondom het hotel aantreft, zorgt voor een grote toegevoegde waarde. De kunst wordt geheel verzorgd door Art Center De Raay.

KerstLimburg

Overnachten in Limburg op een unieke locatie
Het kasteel met zijn oude gewelven, originele trapleuningen, houten balken, authentieke ornamenten en eeuwenoude natuursteenvloeren werd tot in de details gerestaureerd. De in nieuwe staat verkerende hotelkamers zijn sfeervol, puur en zeer luxe ingericht. Ook de ruime badkamers zijn zeer stijlvol. Met de artistieke inbreng van het Art Center de Raay zijn de 50 luxe hotelkamers met prachtige kunst ingericht. Een aantal kamers is zelfs tot in de details ontworpen en uitgevoerd door befaamde kunstenaars. Overnachten in Limburg op een unieke locatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit hotel is tevens goed toegankelijk voor mindervaliden.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,0!
“Hotel was prima, vriendelijk personeel, kamer was prima, diner was prima. Jammer dat de muziek tijdens het diner te hard was. Het koste moeite om elkaar te verstaan.”
C.J. Edens geeft een 8.

Wilt u ook bijzonder genieten met de Kerst in Limburg?