Menu

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Het doel van deze bijzondere “vakantiebeurs voor bijzondere reizen” is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. Deze beurs vindt plaats op 11 & 12 januari 2014 in MECC Maastricht.

Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze nieuwe beurs.Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden.

De beurs mikt op een ge├»nteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil ori├źnteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Op deze nieuwe vakantiebeurs vindt u zowel grote aanbieders, die u mogelijk al kent, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die voor u kleine parelreizen hebben waar u zelf nooit aan gedacht zult hebben: van Poolreizen tot Kloosterwandelingen.

Wilt u meer weten over de Vakantiebeurs in Maastricht?