Menu

Wandelarrangement in Limburg – Review TIP

Op een bijzonder ‘Limburgs’ plekje, hoog op de Vijlenberg, ligt dit hotel met een gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u een persoonlijk welkom en comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten. Dus kom nu genieten van dit 4-daags wandelarrangement in Limburg!

De omgeving

Vijlen
Het Mergelland ten voeten uit! In de rij van bekende, door veel vakantiegasten bezochte, Zuid-Limburgse dorpskernen neemt Vijlen een belangrijke plaats in. Want dit is het hoogst gelegen dorp van Nederland. De statige toren van de Martinuskerk spitst fier en vooral hoog boven het landschap uit. En het is daarmee een oriƫntatiepunt voor wandelaars. Daarnaast liggen er talloze, prachtige en gerestaureerde vakwerkhuizen in het landschap rondom verscholen. Ook heeft De Stichting Natuur en Milieu onlangs maar liefst 5 sterren toegekend aan onze omgeving.

De Vijlenerbossen
In het fraaie buitengebied met bossen, weilanden en akkers, dat Vijlen aan alle kanten omringt komt men talrijke monumentale kleinoden tegen. Naast de parochiekerk, recent gerestaureerd, zijn dat o.a. het Panhuis, de Tiendschuur en de Monnikenhof, alle gelegen aan de voet van de Vijlenberg. Met name op de zuidelijke en westelijke hellingen treft men legio prachtige vergezichten over het Geuldal aan.

Het hotel

De kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en kabel-tv. Met het uitgebreid en heerlijk ontbijt kunt u de dag van uw wandelarrangement in Limburg weer goed beginnen. Of u nu van een boek of van een aperitief wilt genieten in de lounge of op het gezellige voorterras, er is ruimte genoeg. Tevens biedt het tuinterras een boeiend uitzicht op het Limburgse heuvelland.De service voor onze gasten is volledig afgestemd op een gezonde actieve ontspanning die zo goed past in dit gebied met vele wandel- en fietsroutes.

Mooie beoordelingen over het wandelarrangement in Limburg

“Goede prijs / kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Zeker geschikt voor nog een keer.” Anoniem geeft een 8.

“We hebben het geweldig gehad. Het hotel is uitstekend de wandelroutes goed en mooi beschreven. Echt helemaal niets op aan te merken.” Paul geeft een 10.

“Gastvrij ontvangst. Uitstekend ontbijt en ditto diner. Prachtige omgeving. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.” Raymond geeft een 8.

Wilt u ook genieten van 4 Dagen Wandelen in Limburg?

Bekijk ook eens dit mooie en uitgebreide artikel over wandelen in Limburg! Zo gaat u goed voorbereid op pad en kunt u alvast wat leuke plekjes op jullie planning zetten om te bezoeken.