Menu

Een midweek genieten in het mooie Slenaken

Kom tot rust in het mooie Slenaken

Het vakantieseizoen gaat langzaamaan beginnen en dus is het weer tijd om te kijken waar u dit jaar heen gaat. Wij hebben voor u een fantastisch arrangement waarbij u helemaal tot rust gaat komen!

Met dit arrangement geniet u maar liefst van 3 overnachtingen  in een mooie kamer in een leuk hotel in het Limburgse Slenaken. Het heerlijke en luxe ontbijt die elke ochtend voor u klaar zal staan, zorgt ervoor dat u de dag goed kan beginnen. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van alle mogelijke hotelfaciliteiten, kunt u gratis parkeren bij het hotel en heeft u toegang tot gratis Wifi. Liever een korter verblijf, ook dat is mogelijk! U kunt ervoor kiezen om het arrangement voor 2 nachten boeken.

Overnachten in een 4-sterren hotel

Bij dit arrangement verblijft u in een mooi 4-sterren hotel gelegen in het Limburgse Slenaken. Vanuit het hotel heeft u uitzicht over het prachtige Gulpdal. Met de centrale ligging van het hotel heeft u de mooie Ardennen en grote steden als Keulen en Antwerpen in en mum van tijd bereikt. Of u nu op zoek bent naar een omgeving waarbij u kunt shoppen, golfen of kunt genieten van luxe behandelingen, in deze omgeving is het allemaal mogelijk!

Toe aan tripje naar Limburg? Dan is dit Tot rust komen in Slenaken – Midweek fietsarrangement uw kans!