Menu

Proef de asperges van Zuid-Limburg

Bent u dol op asperges en bent u blij dat het seizoen weer begonnen is? Dan kunt het asperge arrangement zeker niet laten lopen!

Met dit arrangement overnacht u 2 nachten in een deluxe kamer in een prachtig kasteel en geniet u 2x van een heerlijk ontbijtbuffet. U krijgt 1 dag fietshuur om de 30 kilometer lange fietstocht door de bokkenrijdersgeschiedenis te maken, waarbij u onderweg kan stoppen en mag genieten van heerlijke hapjes. Wat is een asperge arrangement, zonder heerlijke asperges? Daarom mag u tijdens uw verblijf genieten van een heerlijk culinair 4-gangen asperge menu. Wanneer u het hotel verlaat krijgt u een speciaal recept van de kok mee naar huis zodat uzelf ook de lekkerste asperges kan klaarmaken. 

Weekendje uit in het prachtige Zuid-Limburg

Bij het asperge arrangement bent u natuurlijk gericht op die lekkere asperges, maar er is meer te doen! U verblijft in een kasteel in Doenrade. In dit dorp valt van alles te beleven. Of u nu op zoek bent naar een familie-uitje, een actief uit, een cultureel uitje of op zoek bent naar de internationale highlights. In deze omgeving vindt u het allemaal!

Na dit weekend weg weet u alles over asperges!