Menu

Review TIP: Seizoensaanbieding! Weekendje genieten van de Limburgse Gastvrijheid

Kom een weekendje heerlijk genieten in het gezelligste stadje van Zuid-Limburg of zomaar even om er een paar dagen tussen uit te gaan.

De omgeving
Het hotel is uniek gelegen in een oase van groen en rust. Temidden van groene heuvels en het bruisende stadje Valkenburg aan de Geul bieden wij u 55 comfortabele kamers. De sfeer is hartelijk en gastvrij. Hier kunt u echt heerlijk genieten, tot rust komen, leuke uitstapjes maken en het Zuid-Limburgse Heuvelland ontdekken

Het restaurant
Dagelijks verse producten zijn natuurlijk vanzelfsprekend en of u nu voor onze specialiteiten kiest of “gewoon” een varkenshaasje of biefstuk, kwaliteit staat voorop. Ons compleet vernieuwde restaurant is uitstekend geschikt voor grote groepen. Het restaurant is geheel rookvrij, in onze bar hebben wij een speciale rokers kamer. Er word rekening gehouden met dieet wensen.

Nieuwe Review: “Prima hotel. Zeer aardige mensen. Hoteleigenaar is echt een schat. Activiteiten waren ook erg leuk. Wij hebben met de hele familie (31 personen) een TOP weekend gehad!!”

Wilt u ook genieten van deze heerlijke Seizoensaanbieding in Limburg?