Menu

Weekendje Wandelen in Limburg – Bourgondisch genieten

Weekendje wandelen in Limburg

Geniet van het 3-daags Actief in Limburg arrangement in het pittoreske Schin op Geul, gelegen in het prachtige gastvrije Zuid-Limburgse Heuvelland. Lekker een weekendje wandelen in Limburg en vertoeven in dit mooie stukje Nederland. En dat allemaal voor een mooi prijsje!

Stelt u zich eens voor. Een glooiende boomgaard aan de voet van een heuvel en een kabbelend beekje met kristalhelder water. Daarnaast zijn er ook nog paarden die rustig lopen te grazen in de boomgaard. Ook wacht u hier nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern hotel mag verwachten. Schin op Geul, een schilderachtig dorp in de geulvallei, ademt nog een heerlijke rust. Het dorp met zijn typisch zuidelijk karakter, zijn witte huisjes, zijn Romeinse boerderijen, vele vergezichten en wandelwegen door bossen en velden, is niet voor niets zo’n geliefd vakantieoord.

Het hotel in Schin op Geul

Ons hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. Daarnaast vervult de lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.

De kamers

Wij beschikken over 25 hotelkamers, waarvan 3 éénpersoons en 3 kamers op de begane grond. Daarnaast beschikken alle kamers over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon.

De Gerendal kamers zijn netjes ingerichte 2-persoonskamer met een zitje of schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.

De Comfort kamers zijn goed ingerichte 2-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet. Ook zijn deze kamer iets groter dan de Gerendal kamers.

De Luxe kamers zijn nog ruimer van opzet en beschikken over een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet ( de grootte van de kamer is ca. 20-25 m2).

Faciliteiten tijdens het weekendje wandelen in Limburg

Wij hebben een á la carte keuken die geopend is tussen 18.00 en 20.00 uur. De gerechten die wij serveren zijn zeer divers, zij bestaan uit diverse koude en warme voorgerechten, diverse soepen, vlees-, vis-, en vegetarische hoofdgerechten en ter afsluiting hebben we onze ijskaart of kunt u een keuze maken uit een van onze heerlijke koffie’s.

Wij zijn ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en koffietafels, maar ook vergaderingen zijn mogelijk en wij zijn ideaal gelegen als stopplaats voor wandel- en fietsliefhebbers. Wij hebben diverse gratis wandel-, fiets- en autoroutes voor u klaarliggen. Een lift is aanwezig. Bij overleg is gratis afhalen vanaf het station mogelijk!

Indien u met de trein wilt aankomen, geeft u dit dan even bij de reservering aan, wij zenden u dan gratis een routeplanner toe van de NS. Een afgesloten fietsenstalling is aanwezig, fietsverhuur is mogelijk. We hebben een eigen ruime parkeerplaats (gratis).

Klik hier om ook te genieten van een heerlijk Weekendje Wandelen in Bourgondisch Limburg!

Bekijk ook eens dit mooie en uitgebreide artikel over wandelen in Limburg. Zo bent vooraf goed op de hoogte van wat u kan verwachten!