Menu

Culinair genieten in Limburg

Voor een lang weekend of een betaalbaar midweek arrangement met een culinair tintje moet u zeker eens naar Limburg! Iedereen die op zoek is naar een plek om te onthaasten, voelt zich thuis in één van de hotels die Limburg aanbied. Maar bij genieten horen natuurlijk ook gezellige activiteiten.

Salsa
Altijd als eens willen leren Salsa dansen? Salsa is een dans dat staat voor de beweging laat je hele lichaam bewegen en voel het ritme van de muziek van top tot teen. Wist u eigenlijk wel dat de naam Salsa afgeleid is van het pikante sausje Salsa saus.  Salsa dansen is tevens ook nog een leuke activiteit om te doen tijdens een bedrijfsuitje. Maar dan natuurlijk wel in combinatie met culinair eten en lekkere drankjes.

Cocktail
Er gaan veel verschillende verhalen over de geschiedenis van de Cocktail en waar deze van afgeleid is maar dat zijn allemaal theorieën. Wat we wel weten is dat een Cocktail een naar uw wens gemaakt drankje is met de door u gekozen ingrediënten. Geniet van uw eigen samen gestelde drankje samen met uw vrienden. Een drankje naar wens daar kunt u toch extra van genieten.

Tapas
Tapas staat voor een klein Spaans aperitief hapje, vroeger werden ze gebruik voor het opwekken van de eetlust. Tegenwoordig word het ook al gebruik als maaltijd er zijn namelijk zoveel verschillende Tapas gerechten. Geniet van Tapas.

Culinair genieten in Limburg?

 

 

No Comments

    Leave a Reply