Menu

Nieuw: 3 Dagen Culinair genieten met Kerst in een Kasteel in het Limburgse Tegelen

Vier kerst in vorstelijke sferen

Wil jij dit jaar kerst in bijzondere sferen vieren? Wat dacht je dan van een kerstarrangement op een prachtig kasteel in het natuurrijke Limburg?

Met dit 3-daagse arrangement geniet je van alle 3 de kerstdagen op speciale wijze in een kasteel. Je overnacht 2 nachten in een deluxe kamer, je krijgt 2x een heerlijk uitgebreid onbtijtbuffet en je krijgt de toegang tot het zwembad, de sauna en het stoombad. Ook hoef je je bij dit arrangement niet druk te maken over wat het kerstdiner aankomend jaar wordt, want dat heeft het hotel al gedaan! Op kerstavond kun je culinair genieten van een heerlijk 4-gangen diner en op 1ste kerstdag kun je heerlijk genieten van een 5-gangen diner onder het genot van muzikale omlijsting. Kortom; alles wat jij nodig hebt om een unieke kerst te hebben aankomend jaar!

Beleef een onvergetelijke kerst!

Deze kerst overnacht je op een uniek kasteel in het Limburgse Tegelen. De omgeving van dit hotel biedt jou de mogelijkheid om een uitgeruste kerst te ervaren.’s Ochtends wordt je wakker met een prachtig uitzicht, waar je ook heerlijk kunt wandelen of kunt fietsen. Voor wie liever binnen het hotel blijft, hoeft zich ook niet te vervelen. Zo heeft het hotel de beschikking over een binnenzwembad, een Turks stoombad, een sauna en fitnessapparatuur. Ook kun je de mooie en Bourgondische stad Venlo ontdekken, welke op slechts 10 minuutjes afstand ligt van het hotel.

Roep snel jouw familie/vrienden bijeen om dit leuke kerstarrangement in te plannen!